HTZ Oprema
Portwest

Centar za bezbednost na radu
CBR d.o.o.

Sa više od 110 godina iskustva i nasleđem kvaliteta, vrednosti i usluga, Portwest je čvrsto uspostavljen kao svetski lider u dizajnu i proizvodnji elegantne, udobne, visokokvalitetne radne odeće koja zadovoljava sve priznate međunarodne standarde. CBR, kao posrednik, nudi kompletan Portwest asortiman a za vas smo istakli i par, po nama, najzanimljivijih proizvoda.

PW50 – Peak View šlem

Peak View šlem je Portwestov eksluzivno dizajniran i patentiran model koji dolazi u čak 8 različitih boja. Prozirna školjka, šilt i bočne strane omogućavaju korisniku da gleda na gore bez potrebe za podizanjem glave. Ova ekstra jaka a opet izuzetno lagana školjka od polikarbonata pruža zaštitu od UV zraka. Peakview je najbeznednije i najudobnije rešenje za zaštitu vaše glave.

PS47 – HV antifon za kačenja na šlem

Model u visokovidljivoj boji sa mogućnosti kačenja na šlem. Kompatibilno sa zaštitnim šlemovima PW50, PW51, PW57.

PW33 – Classic Zaštitne naočare

Originalne zaštitne naočare konstruisane od jednog panoramskog polikarbonatnog stakla sa bočnim štitnicima i ulivenim štitnicima za obrve. Ovaj proizvod takođe ima i podesive ručice i uliveni nosni deo.

C465 – Hi-Vis Contrast pilot jakna

Ova 3 u 1 pilot jakna koristi inovativnu trostruku Glowtex tehnologiju. Pruža bolju uočljivost kombinovanjem fluorescentne tkanine, HiVisTex reflektujućih traka i Glowtex fosforescentnih traka koje svetle u mraku. Krznena postava i kragna koje se skidaju u kombinaciji sa rukavima na skidanje pomoću rajsferšlusa doprinose da je ovo izuzetno prilagodljiv odevni predmet.

KS61 – Xenon pantalone

Ojačana izdržljivost poliestera na mestima koja se najviše habaju. Materijal sa poliesterskim ojačanjem u delovima gde je pojačano habanje. Svetli, flourescentno žuti materijal kombinovan sa reflektujućim trakama pruža najveću moguću uočljivost u uslovima slabog osvetljenja ili lošeg vremena. Svi materijali zadovoljavaju najnovije evropske standarde EN ISO 20471

A710 – Tradesman rukavice

Dizajnirana i proizvedena za teške poslove, Tradesman nudi visoki nivo udobnosti i zaštite sa ugrađenom znojnicom, postavom za zglob i našivenim zaštitnim ojačanjem na dlanu i prstima. Materijal i traka visoke vidljivosti su u skladu sa EN ISO 20471.

FW34 – Steelite Lusum zaštitne patike

Odlična zaštita, odlična udobnost, odličan dizajn. Plitke zaštitne patike u upadljivoj, crno-žutoj kombinaciji boja. Gumeni đon otporan na toplotu sa čeličnom kapom i međuđonom.

Pregledajte kompletan asortiman Portwest HTZ opreme

Klikom na dugme ispod možete pregledati novi Portwest katalog.